03 September 2010

Thxs Ika!







Tempahan homemade choc gift set dan edible image set nih adalah dari Ika ya..kata Ika nak bagi utk yg tersayang..erm..mesti yg tersayang terkejutkan nanti..apa2pun Ika tq vey much ya sebab sudi order2 ngan k ros ya..lain x leh order2 lagi gitu..hiks2...apa2 yg terkurang..k ros minta halalkan yer..harap2 Ika berpuas hati ya..dan ni pula ros terima sms dari Ika ya..4-sep-2010 10:54:22am... Salam k ros..hubby ika tol2 terkejut cmlm cmpy xterkate ape.hahaha..mcih lg sekali k ros:) coklat pon cdap:D..pada rakan2 yg berminat nakkan gift sebegini..bolehlah sms/kol ros ya..tq

6 ulasan:

mem fiza berkata...

huh..romantiknyer..

Ayu Safieza berkata...

Memang chocolate2 ros ni amazing sokmo......bila la Ayu nak jadi gini ni...heeeeeeee....Ayu dha buat dah cerba sket cookies....yg beli pun ada dgn kawan2, just nak support mereka in bussiness......alhamdulillah, murah rezeki ros yer.....Jika ada salah silap, Ayu mohon maaf yer....Selamat Menyambut Lebaran dear....

rosszie7 berkata...

to ayu..slmt hari ry juga ya..maaf zahir dan batin..kalau ros ada terlepas kata atau tersilap bicara..hrp maafkan ya..apa2pun thxs ya ayu..so happy sgt dpt kawan mcm ayu..insyallah..dear dtg cni jgn lupa cari ros ya..;)

rosszie7 berkata...

to mem fiza..tq so much dear...erm..tu la tuh so touching gitu..hu2..

ieka berkata...

thx sgt2 k.ros...hubby ika suka mkn coklat that y ika pesan coklat ni!!cantik sgt!!ika hepi sgt2!!

rosszie7 berkata...

to ieka..alhamdullilah..thxs to ieka too ya..k ros pun rs hepi juga..bila ieka pun hepi..alhamdullilah..moga berpanjangan ya hubungan ieka ngan hubby...tq girl one more time..ya..singgah2lah selalu ya..ieka..;)