16 Ogos 2010

Produk Baru Pop Cake Kurma Flavour









Produk terbaru dari Coklatchoc4u ya iaitu pop cake kurma flavour..sesuai untuk dijadikan doorgift atau gift utk sbrg majlis..harga promosi RM1.00 seunit tidak termasuk packinging.. minimun order 30pcs..FOC delivery ya...jd tunggu apa lagi..cepat2 order..sementara promosi masih ada ya..berminat untuk hadiri kelas pop cake atu order2?silalh sms/kol ros ya.tq

3 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

menarik ni.. thn ni tak yah bagi duit raya.. bagi popcake suda.. hihi

Ayu Safieza berkata...

waaa....I have seen this one ros, tapi tak ingat kat ner...not bad jugak harga berpatutan tu...semoga berjaya yer....

Iftar tadi mcm biasa, Ayu n anak makan roti bakar jer, kurma and soya..

rosszie7 berkata...

to kak Sari...he2..betul tuh..tak yah susah2 dah bg duit raya dah..he2...

to ayu.tq ya..insyallah..doa2kanlah ya..sm2 lah kita hendaknya...