16 Ogos 2010

GA Contest Update!


Hadiah utama 6pcs homemade choc with/wo filling with bookstyle packing



4 Hadiah saguhati 2pcs homemade choc with/without filling perset

Salam semua ya..sempena Ramadhan Al-Mubarak ini..ros dengan berbesar hati dan ikhlas mengadakan GA Contest nih untuk semua rakan2 blogger di luar sana ya..Jomlah join beramai2..kepada rakan2 yg dah join GA nih ros ucapkan byk2 t kasih ya..dan tunggggguuu terjahan ros ke blog anda pd atau 11/9/2010 nih...much2 appreciated for you alls ya..dan pd yg baru nak join..sila2kanlah ya..memeriahkan lg GA contest nih disamping mengeratkan lg silaturrahim sesama kita semua ya sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak nih..amin..dan inilah Syarat-syaratnya mudah shj iaitu seperti berikut : -

Buatlah entry mengenai GA ni kat blog anda

Link kan ya blog Coklatchoc4u dengan blog anda

Letakkan link Coklatchoc4u diside bar anda

Kemudian letaklah komen anda dekat Entry nih ya

Dan anda mestilah follower @ baru nak jd follower @ tak jadi lagi follower pun boleh join ya..(tapi kalau tak nak jd pun takpe..kalau nak jadipun takpe..follower yg ke-700..ada hadiah misteri..menanti anda)

Terbuka kepada semua follower Coklatcho4u..tak kiralah di dalam Negara @ di luar Negara ya

GA nih bermula pada 11 Ogos sehingga 11 Sept 2010

Semoga Berjaya ya…

4 ulasan:

tiefazatie berkata...

mari la ramai2 join..=)..slmt berbuke jg ye k.ros..=)

ch@ berkata...

lapa... tgk pulak coklat. haish!

Ayu Safieza berkata...

waaa...bestnyer ...time tu raya and ada lak org nak terjah blog kite (hik3..perasan dpt la tu ko..jgn mara..:))...memang lega la ni ros sbb dah abis exam...hik3..Ayu tgh habiskan papers and project next sem utk Deg ayu. Heee3....tua2 baru belajo...

Dulu Ayu Diploma Chem Engineering, lama gak 8 tahun Ayu kerje kat Petronas kerteh tu..then resign sbb hubby kene kerje kat Doha Qatar..(Uwaaa..dah 2 tauuuun kene tingal)..so kami berulang lah...kadang2 ayu ke sana 2 bulan ngan anak, and bila cuti hubby balik sini....ni barulah tahunnya Ayu pose kat sini...dah dua tahun pose kat sana....

:) thank u ros sbb selalu ada....sooonoooknye!!

suzie rahman berkata...

wah..sedap!!