08 Oktober 2010

Award Dari Atie


Award dari Atie http://atieaizam.blogspot.com/

Salam semua..maaf ya..agak lambat k ros posting award ni..harap maaf sesgt ya atie..hu2..
Award ni adalah dari http://atieaizam.blogspot.com/
terima kasih byk2 ya atie…

5 PERKARA YANG DISUKAI TENTANG SI PEMBERI AWARD

- seseorg yg berjiwa keibuan..ehem2 seperti k ros jugak tu..hiks2..

- sangat hormat menghormati..

- rajin sangat atie ni singgah ke blog k ros..tqvm dear..muah…

- sangat suka singgah ke blog beliau sb mcm2 info ada..

- selalu je berty khabar kat k ros..tq ya atie..

UCAPAN KEPADA SI PEMBERI AWARD

TQ ya atie..sb sudi beri award nih kat k ros ya..luv u..

TAG ORANG YANG BLOG NYA SELALU KETAGIH NAK LAWAT: 5 ORANG

Ish2..susah jugak nih nak gtaw..hu2..takpe2..k ros gta gak ler yer..mana yg k ros suka singgah blog2 anda ya..

1-http://bieaz.blogspot.com/ (he2….byk info tau kat c2)

2-http://shalala83.blogspot.com/ (tak tahu kenapa k ros suka ke cni..seronok dengar celotehnya tak..hiks2)

3-http://suzie284.blogspot.com/ (erm ni tentulah sebab tuan punya belog ni kat o/sea..he2..bc blog suzie nih rasa cam k rs ada kat o/sea ja..he)

2 ulasan:

:: Zanna :: berkata...

thanx k.roz, zanna trima award nnti zanna wat n3 yer tp k.ros ckp mcm tu malu lak zanna.. hik2 ;P

rosszie7 berkata...

to zanna..sama2 ya..nak malu apa zanna..mmg betul pon..k ros suka sgt bc coloteh2 zanna tu very2 happening jer semua..he2..;)