06 Ogos 2010

Kena Tag Lagi..

Alahai..ros kena tag lagi..kai nih tag nih datang dari adik chomel2 kita gitu..hiks2..sapa lg kalau bukan Nett’s kerepek ya.. http://nettskerepek.blogspot.com/..jom kita tgk apa syarat2nya ya..

sehingga 31 Ogos 2010.

HADIAHNYA...

10 orang bertuah akan mendapat hadiah chumel ini
.

Beg mesra alam serba guna tajaan Sayang Baby Ibu.
Boleh wat beg shopping, wet bag cloth diaper atau baju kotor anak2, dan macam2 lagi.

Ros nak TAG

http://delicioussha.blogspot.com/

http://bluesriders.blogspot.com/

http://variasisimfoni.blogspot.com/

http://cuzshar.com/

1. ANDA HARUS MEMUJI PEMBERI AWARD.

Hiks2..mesti2..orgnya happy go lucky dari amatan k ros la ya..suka senyum..chomel2 gitu..k ros suka jenguk blog dia walaupun tak meninggalkan jejak…yg bestnya nama blog dia sungguh UNIk..very2 interesting…ini ikhlas ya NETT’S…

2. SILA BAGI AWARD NI PADA 10 BLOGGER LAIN.

K ros bg Award nih pd org yg sama gak ya…tapi 4 org jerk..bolehkan..kan..

http://delicioussha.blogspot.com/

http://bluesriders.blogspot.com/

http://variasisimfoni.blogspot.com/

http://cuzshar.com/

3. ANDA MESTI BERITAHU PADA 10 BLOGGERS TADI.

Hiks2..dah gtaw dah..

4. BAGAIMANA ANDA BOLEH DIGELAR SEBAGAI BLOG YANG BEST, GREAT?

Ish2..mcmana ya..nak jawab nih…blog k ros tak la hebat sgt..tapi alhamdullilah..dah mula dikenali oleh rakan2 online yg lain..mmg rakan2 kita nih very2 sporting & understanding…hopefully akan terus dpt support yg berpanjangan ya dari anda semua..love u alls…J

4 ulasan:

cuz berkata...

mcm mne cuz boleh terpilih ni??adeh..lg sorang yg tag cuz..apa yg perlu cuz lakukan selepas ni (ayat skema)..hehe

rosszie7 berkata...

to cuz..hiks2..takpa2..jawab je tag tuh perlahan2 ya..k ros faham...:)

Tomato Gurl's Life berkata...

good luck k.ros!!

rosszie7 berkata...

to tomato gurl's..tqvm ya..:)