10 Ogos 2010

Award Dari Fareed


Salam semua kawan2..wah2 ros dapat lagi ya Award nih..apa2pun,tq Fareed,http://furdunesia.blogspot.com/..dan juga pada semua rakan2 blogger di luar sana..much2 appreciated u alls…

Anugerah Blogger Tegar ini milik semua blogger yang rasa diri sebagai blogger tegar. Tiada syarat wajib untuk anugerah blogger tegar ni. Anda ambil anugerah ni dan letak dalam koleksi-koleksi himpunan anugerah anda. Mudah dan ringkas kan? Tak perlu tag siapa-siapa,kerana ros nak berikan pada anda semua pula. Datang ambil ya kawan-kawan.

Siapa-siapa yang dapat mesej di shout box mengenai award ni sila datang ambil ya. Siapa yang tak dapat mesej pun layak ambil juga.

Milik semua blogger



10 ulasan:

ummi iman berkata...

tq ros..nanti mi amik award nye

rosszie7 berkata...

to ummi..sama2 mi..:)

rosszie7 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tomato Gurl's Life berkata...

hehe..tQ sbnrnye ade org ln da tag award ni kat cik tom..da edit nak publish mlm ni..ley mskkn k.ros skali...btw tQ very much..cyg k.ros..huhu

Ayu Safieza berkata...

To ros, Thank You so much for the award and wish for exam. Nak tau.....ros la orang pertama yang bagi award dedicated to ayu tau,......b4 this tak tau mcm mana rasanyer dpt award tru blogging ni...hik3.....(sadis nyer bunyik)...but now I know...

BIG THANK YOU SIS!!!

Ayu Safieza berkata...

To ros, Thank You so much for the award and wish for exam. Nak tau.....ros la orang pertama yang bagi award dedicated to ayu tau,......b4 this tak tau mcm mana rasanyer dpt award tru blogging ni...hik3.....(sadis nyer bunyik)...but now I know...

BIG THANK YOU SIS!!!

rosszie7 berkata...

to Cik tom..boleh..no hal tuh..kalau ada yg dah bg award nih juga kat cik tom..takpa..cik tom dahulukan org tu dulu ya..k ros mmg menghargai kwn2 blogger k ros..jadi salah sorangnya cik tomlah..hu2..k ros pun cayanggg jugak kat cik tom..much2 appreciated ya..:)

rosszie7 berkata...

to ayu..sm2 ya ayu..take care ya of this award..ros memang appreciated it dengan sokongan dan interest ayu dlm bidang yg sealiran ngan ros..becoz u always think positifly..keep up good work ya..n good luck once again in yr exam...:)

nadiah berkata...

saya nak ambil gak award ni ya kak ros...cute sangat ...

ibunoor berkata...

Salam,

Thank you very much...really appreciate it. Maaf lama tak sempat menjenguk. Ramadhan mubarak to the whole family ya.