19 Julai 2010

Tag Dari BLUE CRYSTAL

Tag dari Blue Crystal aka ANNAZANARIAH

Thxs anna..sebab sudi tag k ros yerk..hu2..dah kena dah…hiks2..jom kita tgk apa yg k ros kena tag ye..



Adakah anda rase anda hot?

Hiks2..k ros HOT kah? Hu2..tak kot sebab k ros nih cool jer orgnye..he2…


Bile kali terkhir sy mkn pizza?

Erm.yum2..PIZZA? seingat k ros sebulan yg lalu kot…


Lagu terakhir yg saya dgr?

Jika Kau Tak Datang (Dato’CT) hiks2..


Ape yg anda wat selain menyelesaikn tag ni?
Hu2..k ros tengah baking..ish2 kacau betul la anna ni..terpaksa la k ros tinggalkan baking k ros tu dulu untuk jawab tag anna ni..jangan mare ya anna..k ros gurau je ye..hiks2.


Selain name sndri, anda dipnggil nme ape?

Rose atau Ros…he2..bunga mawar tuh..


tag 8 org.

1. Mijie http://mymijie.blogspot.com/

2. Imesra http://imesra.com/

3. Mieza http://nurmieza80.blogspot.com/

4. Shiorila http://shiorila.blogspot.com/

5. Cindir-Rela http://akuyangdiminatiramai.blogspot.com/

6. Apek http://faisalrozi.blogspot.com/

7. Ummi Iman - pesanan untuk ummi..maaf yer..ros cari link ummi tak jumpa..kalau terbaca entry nih..minta tlg ping box ros ye..tq

8. Bie http://bieaz.blogspot.com/

siapakah no 1 kpd anda

Rakan seperjuangan di alam maya yg byk memberi info dan tips2 dalam blognya…do the best “BRO…”

Katakan sesuatu mengenai org no 5

K ros suka ke singgah ke blog cinder –rela ya..sebab beliau seorg yg sgt2 kreatif dlm apa jua yg beliau lakukan ya..do the best Cindir…


no 3 ada hubungan ngn siape?
ish2..tak leh bgtau..rahsia nih..



Bgaimana pula ngn no 4

seorg yg amat rajin melawat blog kwn2 dan tak pernah jemu2 menyertai GA Contest..very2 supportive dengan semua kwn2 bloggers ya..


Pesanan buat org no 6
Jangan lpe yer..singgah2lah selalu ke blog k ros ye..apek..wa caya lu..hiks2…


Kata2 cinta utk org no 2

K ros amat menyintainya sebagai seorg adik dan kakak ye..beliau selalu je terjah ke blog k ros tgh2 malam..hu2..


Adakah nO 7 & 8 mempunyai persamaan?

Ada..seorg wanita yg amat teguh pendiriannya..dan juga agamanya..


Berikan 5 yg anda tau ttg org yg men-tag anda.

1. seorg yg periang dan peramah..

2. hiks2..orgnya kiut dan comel jer..betul ke ni..he2..betul ler tu kan

3. selalu jer singgah ke blog k ros dan yg bestnya anna ni selalu bertanya khabar kepada k ros nih..tq anna..

4. Masih menuntut di U..maaf anna k ros tak tahu lak U mana anna belajar..hu2..jgn mare ye..nanti kena jual..hu2..

5. seorang yg rajin menyertai GA Contest dan juga aktif berblogwalking..good job anna..keep up yr good work ya..

Perasaan anda wat tag ni.
Erm..gembira + sedih sebab anak masih sakit..hu2...

6 ulasan:

annazanariah berkata...

Kak rossss...!!
oppss.. terkuat lak shout.. hehe
excited coz akak dah buat tag tu. hehe

Anna student UTM skudai. Hehe.. Akak boley baca pasal Anna kat page "salam perkenalan"..

TQ again dear sis.. :)

cindir-rela berkata...

hehe..ok kak ros..memang minggu ni minggu jawab tag agaknye!! hehe..

nanti saye buat!

Mijie berkata...

thanks yer tag mijie tp mijie dh buat tag nie..boleh tgk kt link bwah..:)

Tag Mijie

rosszie7 berkata...

to anna..ok thxs too u too..
to cindir..he2..jawab tau jgn tak jawab..k ros tunggu dear...
to mijie..okeh..no prob mijie..apasal la k ros tag lagi mijiekan..memang mijienyer nama nih glamer kot..hiks2...gurau ajer ye..jgn mare mijie..:)

Mijie berkata...

eh2..xpe je tag mijie.ala mijie x marah agipun mijie mn glamer..bese2 jelah..

rosszie7 berkata...

to mijie..ok..kalau mcm tu nanti k ros blhlah tag mijie lagi yer..hu2.. bolehkan mijie..:)anyway tq to mijie too sebab selalu lawat bog k ros thanks yer..mijie..