10 Julai 2010

CMC + Homemade Choc Repeat Order Dari Kak Safura..









Order kali nih adalah repeat kali kedua oleh kak safura ya..kak safura minta ros buatkan CMC ada kartoon2 katanya dengan homemade coklat untuk diberikan kepada besday boy Izzhan namanya iaitu anak buahnya kalau tak silap ros ye..wah..rupa2nya kak safura nih nak wat suprise untuk besday boy Izzhan hiks2..apa2pun tqvm ya kak safura sebab sudi repeat order lagik ngan ros ye..lain x leh order2 lagi gitu..hu2..to besday boy Izzhan..HAPPY BIRTHDAY ya..semoga sihat dan dimurahkan rezeki selalu..amin..kepada yang berminat untuk order..bolehlah sms/kol ros ye...

4 ulasan:

rin~eirie de' sEcond berkata...

wahhh..cerianya kek, warna warni hehe..
bila la saya bole merasa kek buatan akak ni hehe...

rosszie7 berkata...

to rin-eirie..tq rin..bila2 pon bole..hiks2..tq ya sudi singgah..singgah2lah selalu yer..

Khairul Azmi berkata...

wah...bestnya kek..nti bleh la order jgk...haha..

rosszie7 berkata...

to khairul..tq ya..boleh..bgtau je ye..hiks2...singgah2lah selalu ye...