27 Jun 2010

Tempahan Cupcakes Fondant & Buttercream Dari Mieza














Salam semua..wah..banyak la pulak..gambar2 kali nih..tak tahu lak kenape..erm..mungkin sebab ros pun minat giler jugak ngan cupcakes nih..hu2...erm..tempahan kali nih dari Mieza..Mieza tempah 2 jenis cupcakes terus iaitu Cupcakes Buttercream dan Fondant..yg buttercream tuh kata Mieza nak mkn2 jerk.. dan yg Fondant tuh untuk pertunangan adik iparnya..wah..romantis gitu..sebab Mieza minta ros watkan warna kuning temanya ..hu2..mencabar gak tuh..tapi semua alhamdullilah..siap jugak seperti yg diminta oleh Mieza..dan nih adalah komen dari Mieza ya..
Dari Mieza,26 Jun 10, 02:35 thanks kak ros coz bg coklat percuma sedap la cupcakes da selamat sampai walaupon kak ros tersesat sket td hehehehehe masyeh mmg puas hati nanti nk order lagi la..anyway Mieza tqvm ya sebab sudi order ngan k ros nih..ada yg terkurang k ros minta maaf ye..jgn serik order ngan k ros lagi tau..hiks2...pada yang berminat nak order cupcakes pertunangan,perkahwinan dan sbgnya..bolehlah sms/kol ros ye..

8 ulasan:

Eija berkata...

same2 kak..insyaallah nant leh order lg

rosszie7 berkata...

to eija..tqvm ya sebab sudi order ngan k ros..hiks2..lain x leh order2 lagik..hu2..

Wan Syamimi Aimi berkata...

kak ros,
cupcakes nampak sedaaap ! :D

rosszie7 berkata...

to wan..erm..ye ka..alhamdullilah...nanti kalau nak try..bolehlah order..hiks...tq ya mimi..

ibunoor berkata...

Sedapnya cup cake!

rosszie7 berkata...

to ibunoor.tq ya sudi singgah..nanti2 leh order tuh..hiks2..singgah2lah selalu ye..

~amalina~ berkata...

kak ros...sedapnyerr...terliur yg comel2 tu..nnti kalau nak btunang leh la order..;p

rosszie7 berkata...

to amalina..boleh..apa salahnya..nanti nak order2..email atau sms je k ros yerk..he2..tq ya amalina sudi singgah..singgah2lah lagi..ye..