10 Jun 2010

TEMPAHAN CUPCAKES DARI DANIAL



Salam semua..coklat homemade ni untuk Aishah makan-makan ya..kerana kawannya Danial menempah cupcakes 16pcs untuk birthday Aishah..yang ke?..he2..tak leh bgtau..hanya Aishah saja yang tau ya..apa2pun aishah..HAPPY BIRTHDAY ya hari nie..semoga panjang umur dan murah rezeki...




Nihlah gambar cupcakes 16pcs fondant+ coklat homemade + gumpaste flower yang telah diorder oleh Danial untuk kawannya Aishah...surprise nih untuk Aishah,apa2pun..Kak ros ucapkan TQVM ya Danial, sebab sudi order ngan Kak Ros ya..lain x boleh order lagi he2..kalau ada yang terkurang, Kak ros minta maaf ya..Berminat cupcakes macam nih..leh lah kol/sms ros ya..

9 ulasan:

aishah (◕‿◕✿) berkata...

hahah.. terima kasih kak ros!! ^^ terkejut btol kak ros dtg malam td.. mmg btol2 surprise lah.. hihih.. thanks again! kek mmg sedap! ^o^

ros berkata...

tq aishah..hiks2..lain x leh order2 lagi..kan..leh rekomen2 kat kwn2 lakkan...he2..anyway happy birthday ya sweet ?..tqvm ya..

nine berkata...

thanks ya kak ros.. smpi ke pintu lg.. huhu~

rosszie7 berkata...

tq jugak pd danial ya sb sudi order dekat ros,,k ros cuba buat yg the best ya..apa2pun yg mana terkurang harap maafkan yerk..he2..lain x leh order2 lagi nih..hiks...anyway tqvm ya Danial..

nOniE berkata...

wah cantiknya..mesti sedapkan..hik

rosszie7 berkata...

tq nonie..lain x leh la singgah2 lagi kat cnikan...hiks2..

lunar wolf berkata...

..comei giler!!..nie kalau berminat nak tempah lebih kurang nie, slalu brp ye..adoyai, comei nie, nk makan pun tak sampai ati~

lunar wolf berkata...

..sekali dah ada harga r kat blog nie..tak perasan sbb trus amaze tgk kek2nya kot..ahaha

rosszie7 berkata...

to lunar,tq ya sudi singgah..takpa lunar,tgk2 dulu..lama2 leh order tuh..hiks2...anyway tqvm ya sudi singgah cni..singgah2lah selalu ya...