23 Jun 2010

Marble Cheese Brownies Untuk Aishah





Entry nih adalah order dari Danial untuk Aishah ya..Danial nih order kat ros dah kali kedua dah..tqvm danial..sebab support small biz k ros yg tak seberapa nih..anyway..sungguh senang berurusan dengan Danial nih...for Aishah, k ros minta maaf ye..semasa delivery ada sedikit kecederaan yg tak dpt dielakkan pd Marble Cheese Brownies tuh..almaklumlah cheese katakan..hu2..apa2pun dah selamat sampai itu yg pentingkan..surpriseeee..lagi untukmu Aishah..he2...to Danial..t kasih daun keladi ya..lain x boleh order lagih..hiks2...berminat..bolehlah kol/sms ye...

8 ulasan:

aishah (◕‿◕✿) berkata...

kek ni sy da makan sket, bru tringat nak amek gamba.. naseb baek k,ros up full pics dia.. heheh.. neway thanks k.ros!! sory da tdo tadi ^^

rosszie7 berkata...

it's ok aishah..k ros faham tuh..neway..tq too u tooo..takpe..copy je gambor tu..k ros izinkan..hu2...

[[iidyLL_iceneSS]] berkata...

msk blog nih buat sy lpr...
slmt pose....
sbr2 nfsu...

nine berkata...

thanks k.ros..
lawa le plk.. igt k.ros buat bese2 je.. hu3.. anyway, thanks ye..

rosszie7 berkata...

slm iidyll..tq ya sudi singgah..hu2..betulkan ..nasib baik pose..tak..abeh akaknye sekut2 tuh..hiks2...

rosszie7 berkata...

ok...sama2 danial..k ros wat tu pun besa2 ja..aniway tqvm sbb sudi mengorder lagi ngan k ros ye...jgn serik tau..hu2...

Tanpa Nama berkata...

sweeet ! ;)


Rebut peluang menang RM30K ? http://malaysia.youthsays.com/neorul87/Show-Me-the-Mooney

rosszie7 berkata...

to tanpa nama..tq ya sudi singgah..nanti k ros singgah balik ye...